-
Akupunktura WszystkieProducenci
-
Moksoterapia WszystkieProducenci
-
-
-
Fizjoterapia WszystkieProducenci
- Oleje, maści, woski
- Suche igłowanie
- Kinesiotaping
- Pinopresura
- Piny, pinokaty i klawiki
- Akcesoria do pinopresury
- E-kurs pinoterapii
- Aplikatory wieloigłowe
- Maty akupresurowe
- Aplikatory Lyapko
- Akcesoria do fizjoterapii
- Masażery
- Rollery do masażu
- Piłki do masażu
- Taśmy i gumy
- Modele i plansze
- Urządzenia elektroniczne
- Elektropunktura
- Laseroterapia
- Fizjoterapia weterynaryjna
-
Elektroterapia WszystkieProducenci
-
Kosmetologia WszystkieProducenci
- Olejki i kosmetyki naturalne
- Olejki do masażu
- Pielęgnacja twarzy
- Pielęgnacja włosów
- Pielęgnacja ciała
- Bańki kosmetyczne
- Bańki do twarzy
- Bańki do ciała
- Rollery do twarzy
- Gua Sha twarzy
- Igły kosmetyczne
- Tejpy kosmetologiczne
- Akcesoria do pielęgnacji
- Książki i modele kosmetologiczne
- E-kursy masażu twarzy
-
Inne terapie WszystkieProducenci
- Aromaterapia
- Dyfuzory i nebulizatory
- Olejki eteryczne
- Kadzidełka
- Hirudoterapia
- Pediatria
- Bańki dla dzieci
- Shonishin, Tui-Na i masażery
- Syropy wzmacniające
- Książki tematyczne
- Weterynaria
- Akupunktura weterynaryjna
- Taping weterynaryjny
- Książki i modele weterynaryjne
- Świecowanie
- Su Dżok
- Magnetoterapia
- Igła Kwiat Śliwy
-
Suplementy WszystkieProducenci
-
-
Nauka WszystkieProducenci
-
Do gabinetu Wszystkie
Nowa kuchnia wegetariańska. Dieta która chroni serce i wydłuża życie
Autorzy: Małgorzata Duży i Norbert Duży
Wydawnictwo: Vital
Rok wydania: 2019
Oprawa: miękka
Liczba stron: 312
Format: 14,3 x 20,5 cm
Dostępny w magazynie
Dostępny w magazynie
Ostatnie sztuki
Niedostępny w magazynie
Wyprzedany
14 dni
na zwrot zakupów
Darmowa wysyłka
przy zamówieniu od 350 zł
Opis książki
Coraz powszechniejszym problem w naszych czasach stają się alergie pokarmowe, spowodowane konserwantami, nawozami sztucznymi, antybiotykami czy hormonami znajdującymi się w żywności. Z tego powodu ważne jest abyśmy wybierali produkty spożywcze świadomie i wprowadzili do swojej diety więcej produktów roślinnych, gdyż są one źródłem składników odżywczych, witamin oraz błonnika. Autorzy książki jako długoletni wegetarianie, postanowili podzielić się z nami aż 450 zdrowymi i wartościowymi przepisami. Dzięki zaprezentowanej w książce diecie poprawisz metabolizm, wydłużysz życie i znacznie obniżysz ryzyko wystąpienia chorób układu krążenia. Dodatkowo oczyścisz organizm z zalegających toksyn oraz poprawisz pamięć.
O Autorze
Małgorzata Duży i Norbert Duży to małżeństwo wegetarianów zafascynowanych zdrową kuchnią roślinną. Małgorzata skończyła studia na Akademii Wychowania Fizycznego, kierunek - turystyka i rekreacja. Napisała pracę dyplomową dotyczącą wegetarianizmu wśród młodzieży polskiej. Norbert - kucharz amator, razem z żoną przez dwadzieścia lat gromadzili przepisy jarskie.
Spis treści:
- Rozdział I - Sałatki, surówki, sosy
- Rozdział II - Dana obiadowe z warzyw i owoców
- Rozdział III - Zupy
- Rozdział IV - Sosy i dipy
- Rozdział V - Pasty do chleba
- Rozdział VI - Ciasta, desery, napoje