Przepisy i porady zdrowotne doktor Clark
Autor: Hulda Regehr Clark
Rok wydania: 2010
Liczba stron: 140
Format: 142 x 205 mm
Oprawa: Miękka
Dostępny w magazynie
Dostępny w magazynie
Ostatnie sztuki
Niedostępny w magazynie
Wyprzedany
14 dni
na zwrot zakupów
Darmowa wysyłka
przy zamówieniu od 350 zł
Dobroczynne pokarmy i napoje, higiena osobista i czysty dom
Opis książki
Koncepcja pożywienia jako lekarstwa to nic nowego, ale te przepisy to nowość! Znajdziecie tu potrawy, które wam pomogą - nieważne, czy walczycie z wirusem, bakterią bądź pasożytem, czy cierpicie z powodu zmęczenia, czy trapią was jeszcze niezidentyfikowane dolegliwości. Ta książka pomoże wam poznać te potrawy i sprawi, że zasmakujecie w nich i z przyjemnością włączycie je do swojej diety zdrowotnej.
Autor
Hulda Clark - kanadyjska naturopatka, która w sposób budzący pewne kontrowersje propagowała medycynę niekonwencjonalną. Otrzymała stopień magisterski na uniwersytecie w Saskatchewan, a na uniwersytecie Stanu Minnesota uzyskała tytuł doktora w dziedzinie fizjologii. Ukończyła też studia naturopatii.
SPIS TREŚCI
- Zasady przygotowania posiłków
- Codzienna dieta
- Przepisy zdrowotne
- Suplementy specjalnego przeznaczenia
- Wspomaganie zdrowia