-
Akupunktura WszystkieProducenci
-
Moksoterapia WszystkieProducenci
-
-
-
Fizjoterapia WszystkieProducenci
- Oleje, maści, woski
- Suche igłowanie
- Kinesiotaping
- Pinopresura
- Piny, pinokaty i klawiki
- Akcesoria do pinopresury
- E-kurs pinoterapii
- Aplikatory wieloigłowe
- Maty akupresurowe
- Aplikatory Lyapko
- Akcesoria do fizjoterapii
- Masażery
- Rollery do masażu
- Piłki do masażu
- Taśmy i gumy
- Modele i plansze
- Urządzenia elektroniczne
- Elektropunktura
- Laseroterapia
- Fizjoterapia weterynaryjna
-
Elektroterapia WszystkieProducenci
-
Kosmetologia WszystkieProducenci
- Olejki i kosmetyki naturalne
- Olejki do masażu
- Pielęgnacja twarzy
- Pielęgnacja włosów
- Pielęgnacja ciała
- Bańki kosmetyczne
- Bańki do twarzy
- Bańki do ciała
- Rollery do twarzy
- Gua Sha twarzy
- Igły kosmetyczne
- Tejpy kosmetologiczne
- Akcesoria do pielęgnacji
- Książki i modele kosmetologiczne
- E-kursy masażu twarzy
-
Inne terapie WszystkieProducenci
- Aromaterapia
- Dyfuzory i nebulizatory
- Olejki eteryczne
- Kadzidełka
- Hirudoterapia
- Pediatria
- Bańki dla dzieci
- Shonishin, Tui-Na i masażery
- Syropy wzmacniające
- Książki tematyczne
- Weterynaria
- Akupunktura weterynaryjna
- Taping weterynaryjny
- Książki i modele weterynaryjne
- Świecowanie
- Su Dżok
- Magnetoterapia
- Igła Kwiat Śliwy
-
Suplementy WszystkieProducenci
-
-
Nauka WszystkieProducenci
-
Do gabinetu Wszystkie
Przepisy i porady zdrowotne doktor Clark
Autor: Hulda Regehr Clark
Rok wydania: 2010
Liczba stron: 140
Format: 142 x 205 mm
Oprawa: Miękka
Dostępny w magazynie
Dostępny w magazynie
Ostatnie sztuki
Niedostępny w magazynie
Wyprzedany
14 dni
na zwrot zakupów
Darmowa wysyłka
przy zamówieniu od 350 zł
Dobroczynne pokarmy i napoje, higiena osobista i czysty dom
Opis książki
Koncepcja pożywienia jako lekarstwa to nic nowego, ale te przepisy to nowość! Znajdziecie tu potrawy, które wam pomogą - nieważne, czy walczycie z wirusem, bakterią bądź pasożytem, czy cierpicie z powodu zmęczenia, czy trapią was jeszcze niezidentyfikowane dolegliwości. Ta książka pomoże wam poznać te potrawy i sprawi, że zasmakujecie w nich i z przyjemnością włączycie je do swojej diety zdrowotnej.
Autor
Hulda Clark - kanadyjska naturopatka, która w sposób budzący pewne kontrowersje propagowała medycynę niekonwencjonalną. Otrzymała stopień magisterski na uniwersytecie w Saskatchewan, a na uniwersytecie Stanu Minnesota uzyskała tytuł doktora w dziedzinie fizjologii. Ukończyła też studia naturopatii.
SPIS TREŚCI
- Zasady przygotowania posiłków
- Codzienna dieta
- Przepisy zdrowotne
- Suplementy specjalnego przeznaczenia
- Wspomaganie zdrowia